Passa al contingut principal

Kamishibai

El primer proyecto que haremos en Castecat es el Kamishibai y para ello, tendréis que adaptar un cuento tradicional japonés, ¿por qué no los leemos y seleccionamos el que más nos guste? 

A continuación, os dejo unos enlaces para ir saboreando la cultura japonesa a través de la lectura:


Y además, también podéis consultar todos los cuentos publicados por Casa Asia en el siguiente documento:


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Còmic

Un altre projecte de Castecat és el còmic i el primer que farem serà descobrir el món fantàstic que s'amaga darrere dels personatges i de les seves bafarades. Per què no comencem visitant la pàgina que hi ha dedicat la Diputació de Barcelona i llegim les recomanacions que ens en fan? Poseu-vos en parelles i visiteu els següents enllaços: Xarxa de biblioteques municipals de la Diputació de Barcelona A continuació ja estem preparats per cercar el nostre còmic! Anem a la pàgina de la  Biblioteca de Sant Celoni- L'Escorxador  i n'escollim un  en català o en castellà, com tu ho prefereixis! Per fer-ho, pots ajuntar-te amb algun company o companya. Enllaç directe al catàleg virtual de les biblioteques de Catalunya:  http://aladi.diba.cat/ Un cop ja el tinguis, omple la fitxa de lectura que t'adjuntem a continuació: 4b Fitxa Tècnica Del Llibre Docx Leer más publicaciones en Calaméo 4a Ficha Técnica Del Cómic Docx Leer más publicaciones en Calam

1r Súper Repte! EL MILLOR PERSONATGE LITERARI

Bon dia lectores i lectors! Avui engeguem el primer repte! Esteu preparats? Us proposem que penseu quin és el vostre personatge de ficció preferit. Perquè en teniu un, oi? Tothom ha volgut volar com Superman, tenir un cotxe com el de Batman o muntar en un asteroide com el Petit Príncep. Pengeu un breu text explicant quin és aquest personatge, com és, en quins relats apareix...Ho podeu fer en català, castellà o anglès. Llavors, pugeu una imatge de la portada d'un llibre on aparegui. I finalment, atreviu-vos a disfressar-vos com ell/ella i pengeu-ne la imatge.  L'entrada amb més comentaris positius com "m'agrada!", "estàs genial!", "quina disfressa més xula!", "que guai!"...serà la guanyadora del nostre repte. Vinga, animeu-vos! Nois, noies, pares, mares, avis, àvies, tiets, tietes, cosins i cosines, veins, veïnes, mestres de l'escola...tots podeu participar-hi.